Meld uw zaak bij de Honden Jurist

Heeft u schade door een andere hond of heeft u probleem met een hondenfokker en wilt u deze aansprakelijk laten stellen? Meld uw juridische zaak via onderstaand formulier aan. Wij nemen snel contact met u op om uw situatie te en onze juridische dienstverlening te bespreken. Wij zijn juridisch specialist in problemen met hondenfokkers en bijtincidenten.

Juridsche hulp aanvragen

Wilt u ons inschakelen voor een hond gerelateerd juridisch probleem? Vul uw contactgegevens in en wij nemen snel contact op om uw situatie en onze juridische dienstverlening te bespreken.

Uw persoonsgegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld

Direct jurdische hulp bij hond gerelateerde problemen (werkdagen tot 21 uur)

Snelle reactietijd

Ervaren juristen

100+ zaken behandeld

Juridische bijstand via e-mail & telefoon

Tarieven jurdische hulp

Voor het het bestuderen van stukken, het versturen van e-mails/brieven naar de tegenpartij, etc. rekenen wij een voordelig uurtarief van € 95,= exclusief btw.

Over ons

Wij verlenen juridische bijstand aan hondenbezitters die te maken hebben met een bijtincident, een probleem hebben met een hondenfokker of hondenpension en deze via ons aansprakelijk willen laten stellen voor de financiële schade. Door onze jarenlange ervaring met dit soort zaken hebben wij veel kennis en inzichten opgebouwd.

The Legal Firm – Keizersgracht 62 – Amsterdam