Meld uw zaak

Heeft u schade door een andere hond of heeft u probleem met een hondenfokker en wilt u deze aansprakelijk laten stellen? Meld uw juridische zaak via onderstaand formulier aan. Wij nemen dan vandaag nog telefonisch contact met u op om uw situatie te bespreken. Dit eerste gesprek is gratis. Wij zijn juridisch specialist in bijtincidenten en problemen met hondenfokkers.

Jurdische hulp aanvragen

Vul uw contactgegevens in en wij nemen geheel vrijblijvend contact op om uw situatie en onze juridische mogelijkheden te bespreken.

Uw persoonsgegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld

Direct jurdische hulp bij hond gerelateerde problemen (werkdagen tot 21 uur)

Snelle reactietijd

Ervaren juristen

Juridische bijstand via e-mail & telefoon

Tarieven

Het eerste gesprek is gratis. Voor vervolggesprekken, het versturen van e-mails/brieven, het bestuderen van stukken, etc. rekenen wij een voordelig uurtarief van € 95,= exclusief btw.

The Legal Firm – Keizersgracht 62 – Amsterdam

Over ons

Wij verlenen juridische bijstand aan hondenbezitters die te maken hebben met een bijtincident, een probleem hebben met een hondenfokker of hondenpension en deze via ons aansprakelijk willen laten stellen voor de financiële schade. Door onze jarenlange ervaring met dit soort zaken hebben wij veel kennis en inzichten opgebouwd.